Két idegenbeli találkozót követően szombaton ismét hazai medencében játszik a DVSE-Master Good. Együttesünk a tabella tizedik helyén álló YBL WPC csapatát fogadja az OB1/B hetedik fordulójában.

Az éllovas debreceniek eddig hatból hat győzelmet arattak a másodosztályban, tették mindezt nemcsak eredményes, de látványos játékkal. A kereken 80 lőtt gól egészen imponáló, a kapott gólok számát tekintve pedig a DVSE védelme a leghatékonyabb: eddig 37-szer kapitulált. Ebben a statisztikában egyébként aktuális ellenfelünk, az Ybl a második legjobb 41 kapott találattal, viszont mindössze 46-szor volt eredményes. Ezt a védelmet kéne minél többször feltörnie a mieinknek.
Az Ybl neve mellett eddig két siker szerepel: a Kecskemét ellen nyert idegenben, valamint a legutóbbi játéknapon hazai pályán győzött 15-9-re az Oázis ellen. Emellett három vereséget szenvedtek az ASI, az Eszterházy és az AVUS ellen.

(A jó védekezés a siker egyik kulcsa lehet. Fotó: Nagy Anita)

„Nem is lehet más célunk, mint a három pont megszerzése a holnapi találkozón. Az előző két héten rengeteget edzettünk, így biztos vagyok benne, hogy a srácok kiváló fizikai állapotban várják az Ybl elleni meccset. Remélem, minél többen kilátogatnak az uszodába és szurkolnak majd nekünk!” – nyilatkozta a találkozó előtt Kádár Kálmán vezetőedző.

A DVSE-Master Good – YBL WPC bajnokit szombaton délelőtt fél 11-től játsszák a Debreceni Sportuszodában. A belépés ingyenes!

Mindent bele Fiúk!