Zsinórban negyedik győzelmét aratta az OB1/B-ben a DVSE – Master Good. Kádár Kálmán együttese a bajnokság negyedik játéknapján 14-7-re győzött az eddig veretlen AVUS Szombathely ellen.

Éles gólváltásokkal indult az első nyolc perc. Macsi Martin szerezte meg a vezetést a hazaiaknak, melyre a következő támadásból válaszolt az AVUS. Hasonlóan alakult a folytatás is: előbb Dienes Balázs, majd Macsi Martin találatára válaszoltak a vendégek, így 3-3 állt az eredményjelzőn az első negyedben.

A folytatásban sem változott a játék képe. Macsi Patrik és Kis Ferenc találatára góllal válaszoltak a szombathelyiek, azonban egyszer sem tudták magukhoz ragadnia vezetést. A lendületesen játszó DVSE a negyed végén ritmust váltott és Tőzsér Dávid duplájának köszönhetően két góllal vezetett féltávnál. (7-5)

(Tőzsér Dávid háromszor volt eredményes. Fotó: Nagy Anita)

Fordulás után eggyel közelebb zárkózott az AVUS, amely alaposan felpaprikázta a mieinket. Berki Richárd, Macsi Patrik és Rácz Máté révén zsinórban hármat hintettek, Tőzsér Dávid találata pedig ismét a közte négyet jelentette egy játékrésszel a vége előtt. (11-7)

A záró felvonásban végképp felőrölte ellenfelét Kádár Kálmán csapata, amely hármat lőtt, cserébe egyet sem kapott. A DVSE 14-7-es sikert aratott riválisa ellen és továbbra is hibátlanul vezeti a bajnokságot. Együttesünk a következő mérkőzését pénteken játssza a Hódmezővásárhely otthonában.

E.On Férfi OB1/B 4. forduló

DVSE-Master Good – AVUS Szombathely 14-7 (3-3, 4-2, 4-2, 3-0)

Gólszerzők: Macsi P. 3, Tőzér 3, Macsi M 2, Rácz M. 2, Kis F. 2, Berki, Dienes, ill. Makarenko 3, Hajmási, Szabó B., Kertész, Marcijewski

Hajrá DVSE!