Csaknem fél év „száműzetés” után ismét saját medencéjében, a Debreceni Sportuszodában játszik bajnoki mérkőzést a DVSE-Master Good. Kádár Kálmán együttese a Kecskemétet fogadja az OB1/B utolsó előtti játéknapján.

Szó mi szó, kiböjtöltük. A DVSE november 5-én az Ybl elleni 12-8-as győzelem alkalmával játszott utoljára Debrecenben, még a hetedik fordulóban. Az együttes az uszoda bezárása miatt ezt követően költözött át Nyíregyházára, amely nyolc bajnokin volt a mieink „hazai pályája”. Célnak megfelelt – ezúton is köszönjük a befogadást –, sikerült így is megnyerni a bajnokságot, de őszintén reméljük, hogy több ilyenre nem kerül sor.

Kádár Kálmán együttese szombaton a Kecskemét ellen tér vissza saját uszodájába – már úgy, mint a másodosztály bajnoka.

Aktuális ellenfelünk, a Kecskemét az előző fordulóig a sereghajtó, utolsó helyen állt a bajnokságban. Az együttes elveszítette az első 23 találkozóját, a legutóbbi fordulóban viszont az utolsó előtti Oázist idegenben verték meg 10-2-re, így a felek helyet cseréltek a tabellán.

(Rácz Máté legutóbb ötször talált be Kecskeméten)

A DVSE-Master Good december elején látogatott a „Hírös városba” és aratott magabiztos 19-9-es győzelmet. Természetesen most is ez az elvárás.

Hosszú hónapok után végre itthon játszhatunk, mondanom sem kell, mióta várunk erre a pillanatra. Az erőviszonyokat tekintve nem is kérdés, hogy csakis a győzelem lebeghet a szemünk előtt, mivel a bajnokság utolsó előtti helyén álló Kecskemétet fogadjuk. Bízom benne, hogy sokat látogatnak majd ki szurkolni nekünk, amit szeretnénk látványos játékkal meghálálni.” – nyilatkozta a meccs előtt Kádár Kálmán vezetőedző.

A bajnokit szombaton délután fél egytől játsszák a Debreceni Sportuszodában, remélhetőleg szép számú nézőközönség előtt!

Hajrá DVSE!