Kilenc góllal, 12-3-ra győzött a DVSE-Master Good az Eszterházy SC ellen az OB1/B nyitó játéknapján. Kádár Kálmán együttese az első perctől kezdve magához ragadta a kezdeményezést és megérdemelten gyűjtötte be a három pontot.

A debreceniek első két találatát a visszatérő – pontosabban kettős igazolással játszó – Tőzsér Dávid szerezte, nem sokkal később pedig Macsi Patrik is kétszer egymásután köszönt be az ellenfélnek. (4-2)

A folytatásban a kisebbik Macsi testvér, Martin is feliratkozott a góllövők közé, majd Tőzsér Dávid növelte tovább a mieink előnyét.(6-2)

(Macsi Patrik négy góljával a mezőny legeredményesebb játékosa volt. (Fotó: Nagy Anita)

Fordulás után a nyáron Tatabányáról érkezett Szőke Benedek szerezte meg első gólját DVSE-sapkában, majd Rácz Máté talált be előnyből. A negyedet Macsi Martin gólja zárta le.(10-3)

A záró nyolc percben mindössze két hazai gól született, melyen a Macsi testvérek osztoztak. A DVSE-Master Good 12-3-ra nyert és egy szép győzelemmel nyitotta a másodosztályt.

Együttesünk a hétvégén a VIWA OSC ellen ugrik medencébe a fővárosban. A mérkőzést szombaton délelőtt 11 órától játsszák a Nyéki Imre Uszodában.

DVSE-Master Good – Eszterházy SC 12-3((4-2, 2-0, 4-1, 2-0)

Gólszerzők: Macsi P. 4, Macsi M. 3, Tőzsér 3, Rácz M., Szőke, ill. Antal, Rozsnyay, Kompos

Hajrá DVSE!