A közvetlen rivális YBL WPC otthonában vendégszerepel a DVSE-Master Good az OB1/B 7. fordulójában. A debreceniek felkészülése nem volt zökkenőmentes a héten, ettől függetlenül a három pontért utaznak a fővárosba.

Az YBL a DVSE-hez hasonlóan 12 ponttal áll a tabellán hat játéknap után és a bajnokság egyik legegységesebb csapatát alkotja, még akkor is, ha az előző körben kikapott a szintén jó erőkből álló VIVA-OSC otthonában. Kádár Kálmán együttese a gyenge rajt után kezd magára találni. A DVSE az első két fordulóban elszenvedett vereség után zsinórban négyszer győzött, igaz, legutóbb éppen sikerült legyűrni a Neptunt.

Egy bajnokaspiráns csapat az ellenfelünk, és egy rutinos és gyors csapatról van szó. A Rövidpályás úszó országos bajnokság miatt nem tudtunk teljes erőbedobással edzeni a héten és egy két betegség is hátráltat minket de remélem, hogy képesek leszünk a bravúrra és hazahozzuk a három pontot.” – nyilatkozta a meccs előtt Kádár Kálmán, a DVSE-Master Good vezetőedzője. Az YBL-DVSE rangadót szombaton este hat órától rendezik a Komjádiban.

Mindent bele Srácok!