12-9-es vereséget szenvedett az YBL otthonában a DVSE-Master Good az OB1/B 7. játéknapján. A debreceni végig hátrányban voltak a bajnokság egyik fő esélyese ellen és hiába nyerték meg az utolsó negyedet, ezúttal ez is kevés volt.

Hazai góllal indult a találkozó, melyre Stefanidesz Levente válaszolt a nyitó negyed derekán. Az YBL akár kettővel is mehetett volna az első nyolc perc végén, ám 2 másodperccel a vége előtt ismét a DVSE játékosa volt eredményes, aki a gólok tekintetében egyedül tartotta csapatát. (3-2)

A második negyedben ismét az YBL nyitotta a gólok sorát, rögtön kettővel. Ezután a csapatkapitány Macsi Patrik zárkóztatta közelebb a mieinket, majd öccse, Martin is betalált. A DVSE kettőt lőtt, a házigazda viszont ennek a dupláját,  így a félidőben már hárommal ment az ellenfél. (7-4)

Térfélcsere után ismét a vendéglátó lőtte az első gólt, majd nem sokkal később egy büntetőt is értékesített. Szűk két és fél perccel a negyed vége előtt Macsi Martin találata a szépítést jelentette. Az utolsó gólt ráadásul az YBL lőtte, ami már a közte ötöt jelentette a záró felvonás előtt. (10-5)

(Macsi Patrik három gólja ezúttal kevés volt)

Talán már mondani sem kell, hazai góllal kezdődött az utolsó negyed. Mínusz hatnál huszáros hajrába kezdett a DVSE és zsinórban hármat lőtt. Sajnos fentebb azonban nem sikerült zárkózni. Az újabb fővárosi talalat után az utolsó szó Macsi Patriké volt, de ez már csak arra volt elég, hogy visszaáljon a közte három. Az YBL 12-9-re nyert a rangadón és leszakitotta a mienket a tabellán.

Férfi Vízilabda OB1/B, 7. Forduló YBL WPC – DVSE-Master Good 12-9 (3-2, 4-2, 3-1, 2-4) Gólszerzők: Kibédi 3, Cséplő 2, Hertzka 2, Böröczky, Fótos, Szám, Baksa, Tóth K. ill. Macsi P. 3, Macsi M. 2, Stefanidesz 2, Tőzsér 2

A DVSE-Master Good a következő meccsét jövő szombaton a Hódmezővásárhely ellen játssza hazai pályán.

Hajrá DVSE!