Az Angyalföldi Sportiskola ellen zárja az OB1/B-t a DVSE-Master Good. Bajnok együttesünk célja, hogy egy szép győzelemmel búcsúzzon a szezontól – és remélhetőleg a másodosztálytól.

Sikerekben szerencsére nem volt hiány áprilisban a DVSE háza táján. A csapat rögtön a legelején az Invictus elleni győztes idegenbeli rangadónak köszönhetően három meccsel a vége előtt megnyerte az OB1/B-t és visszajutott az élvonalba. A hónap utolsó hétvégéjén is volt minek örülni: a Debreceni Egyetem csapata 12 DVSE-Master Good játékossal a keretben hazai közönség előtt ért fel a csúcsra és hódította el a MEFOB trófeát a férfi vízilabdázók mezőnyében.

(Ha minden jól megy, a lefújás után Kádár Kálmán ismét a medencében köthet ki. Fotó: Kovács Anikó)

Telhetetlenek tehát nem lehetünk, de lássuk be, úgy lesz kerek a történet, ha a záró játéknapon csapatunk két vállra fekteti a bronzéremért küzdő ASI-t.

A két együttes az utolsó őszi fordulóban izgalmas mérkőzést játszott egymással, melynek végén a DVSE 8-7-es győzelmet aratott idegenben. A játékosok már akkor is megtapasztalták, mennyire komoly erőt képviselnek az angyalföldiek. Erejüket jól jelzi, hogy ők az egyetlen olyan csapat a mezőnyben, amely oda-vissza meg tudta verni az ezüstérmes Invictust.

“Az idény utolsó meccse következik. Tétje már nincs, de természetesen szeretnénk egy jót játszani és győzelemmel lezárni az évet. Remélem, mindezt szép számú közönség előtt tehetjük meg.”– nyilatkozta a meccs előtt Kádár Kálmán, a debreceniek vezetőedzője.

A szezonzáró bajnokit szombaton délután az eredeti időpont előtt félórával, fél öttől játsszák a Debreceni Sportuszodában.

Hajrá DVSE!