Két idegenbeli találkozót követően a a hétvégén hazai medencében ugrik vízbe a DVSE-Master Good. A bajnoki címvédő a tavalyi bronzérmes Angyalföldi Sportiskola együttesét fogadja a Debreceni Sportuszodában.

A két együttes tavaly – az Invictussal karöltve – az OB1/B legnagyobb esélyesének számított és nem is okoztak csalódást. A debreceniek ugyebár megnyerték a másodosztályt, az ASI pedig sokáig versenyben volt az ezüstéremért, de végül egy szépen csillogó bronzzal gazdagodott.

(Dienes Balázs az egyik hiányzója a csapatnak. Fotó: Nagy Anita)

A felek idén is nagy tervekkel vágtak neki a bajnokságnak, de egyelőre a teljesítményük elmarad a tavalyitól. A DVSE az első két fordulóban nem tudott pontot szerezni miután kikaptak Szombathelyen és Pécsett. A fővárosiak is mindössze egy döntetlent tudnak felmutatni: a Cegléd ellen hazai pályán egy 10-10-es döntetlennel nyitottak, majd szintén otthon szenvedte 14-12-es vereséget a VIWA OSC-től.

“Holnap végre lejátsszuk az első hazai meccsünket. Bízunk benne, hogy itthon tudjuk tartani a 3 pontot. Eddig volt két idegenbeli mérkőzésünk, mindkettőt elbuktuk, de a játékkép önmagában jobb volt a második meccsen, igy remélem h ezt a javuló tendenciát tudjuk tartani és egy eredményes szép játékkal szórakoztatjuk majd a kilátogatókat. Rácz Balázs betegség, Dienes Balázs pedig sérülés miatt nem tudja vállalni a játékot, rajtuk kívül mindenki bevethető. Remélem, hogy minél többen buzdítanak majd minket az év első hazai bajnokiján.” – nyilatkozta a meccs előtt Kádár Kálmán, együttesünk vezetőedzője.

A DVSE-Master – ASI bajnokit szombaton délelőtt délelőtt 11 órától játsszák a Sportuszodában.

Hajrá DVSE!