A debreceni városvezetés és a Sportért Felelős Államtitkárság közötti egyeztetésnek köszönhetően a 2022. évi IV. negyedéves közüzemi energiaköltségek az Államtitkárság által részben kompenzálásra kerülnek, így a Sportuszodát érintő drasztikus energiaköltség növekedés ellenére a létesítmény korlátozott üzemeltetése 2022. december közepéig biztosított.

2022. november 7-től a 25 méteres medence fogadja majd a sportszervezeteket és a lakosságot, emellett a tanmedencében is folyamatosan zajlanak az ismert úszásoktatási programok.

(Remélhetőleg hamarosan ismét rendeznek pólómeccset az 50 méteres medencében)

A szűkösebb lehetőségek ellenére az úszni vágyó vendégeink részére hétköznaponként 8 és 11 óra között a 25 méteres medence szabad pályái állnak rendelkezésre, továbbá szombaton és vasárnap hosszabb idősávokban és megnövekedett pályaszámmal biztosított a sportolási lehetőség, ezzel párhuzamosan a szauna szolgáltatás is elérhető lesz hétvégenként a lakosság számára nyitva tartási időben. A szabad sávok pontos számáról vendégeink a létesítmény honlapján, a hírek, valamint a pályatükör menüpontjára kattintva tájékozódhatnak, vagy telefonon is érdeklődhetnek.

Tájékoztatjuk továbbá kedves vendégeinket, hogy a megnövekedett közüzemi költségek ellenére a 2022-es évben a belépőjegyek változatlan áron érhetőek el, továbbá a jelenleg érvényes korábban megváltott bérletek lejárati idejét 2023. december 31-ig meghosszabbítjuk, ezek az érintett időszakban is felhasználhatóak.