A hódmezővásárhelyi diadal után újabb idegenbeli találkozó vár a debreceniekre. Csapatunk szombaton a 12. helyen tanyázó Neptunhoz látogat.

A listavezető DVSE-Master Good eddig hibátlanul menetel az OB1/B-ben, miután egyedüli csapatként mindegyik mérkőzését megnyerte. Kádár Kálmán játékosai lelkiismeretesen dolgoznak a mindennapokban, az elvégzett munka pedig eddig hálistennek rendszerint visszaköszönt a mérkőzéseken. Együttesünk hazai medencében kétszer, idegenben pedig háromszor gyűjtötte be a három pontot, a jó szériát pedig szombaton a Neptum otthonában folytatná.

A fővárosiaknak eddig nem sok babér termett a bajnokságban, igaz, eggyel kevesebbet játszottak, mivel a nyitófordulóban a Kecskemét elleni idegenbeli meccsüket elhalasztották. Nem biztos, hogy ez zavarta meg őket, mindenesetre ezt követően zsinórban háromszor szenvedtek vereséget az ASI, az Eszterházy és a VIWA OSC ellen. A legutóbbi játéknapon aztán megtört a jég és 12-11-es sikert arattak az Oázis otthonában.

(Reméljük a Neptun elleni találkozó után is lesz ok az örömre. Fotó: Nagy Anita)

„Az előző mérkőzésen a HVSC ellen a védekezésünk rendben volt, a támadásban viszont túl sok helyzetet elpuskáztunk. Remélem, a Neptun ellen pontosabbak leszünk és akkor jó esélyünk van megszerezni a hatodik bajnoki győzelmünket.” – nyilatkozta a mérkőzés előtt Kádár Kálmán, csapatunk vezetőedzője.

A Neptun – DVSE-Master Good bajnokit szombaton délután fél öttől játsszák a Hajós Alfréd uszoda fedett medencéjében.

Hajrá DVSE!