Az első fordulóban Szombathelyen elszenvedett vereséget követően egy másik dunántúli városból, Pécsről szeretné elhozni a három pontot a DVSE-Master Good. Kádár Kálmán együttese az újonc PTE-PEAC ellen javítaná ki az AVUS elleni botlást.

A DVSE-Master Good a nyitófordulóban öt góllal kapott ki 11-6-ra az előző idényben is jó erőket képviselő AVUS Szombathely ellen. A címvédő szombaton az újonc PTE-PEAC ellen szeretné megszerezni az első győzelmét az idei kiírásban.

(Kádár Kálmán reméli, hogy csapata megszerzi az első győzelmet. Fotó: Nagy Anita)

A PTE-PEAC az első körben bravúros döntetlent ért el a VIWA OSC ellen hazai medencében, amely jól jelzi, hogy nem lehet félvállról venni aktuális ellenfelünket.

“Egy hosszú utazás után vízbe ugrani mindig nehéz, főleg, hogy nem teljes a keretünk. Többen sérülés miatt nem állnak majd a csapat rendelkezésére, amely nem könnyíti meg a helyzetünket. Őket fiatalokkal kell majd pótolnunk, akik remélhetőleg helyt állnak majd a meccsen és elhozzuk a három pontot Pécsről.” – nyilatkozta a találkozó előtt Kádár Kálmán, a DVSE-Master Good vezetőedzője.

A PTE-PEAC – DVSE-Master Good bajnokit szombaton délután egy órától játsszák Pécsen.

Hajrá DVSE!