Igazi presztízsmeccs, egy vérbeli rangadó vár a hétvégén a DVSE-Master Good csapatára. Kádár Kálmán együttese a második Invictus otthonában ugrik medencébe az OB1/B 23. fordulójában. Vendég győzelem esetén a debreceniek három fordulóval a vége előtt behozhatatlan előnyre tennének szert a bajnokságban.

Az olimpiai bajnok Kis Gábor által irányított Invictus az egyetlen csapat, amely az idei szezonban le tudta győzni a DVSE-t. Az őszi találkozó alkalmával egy kaotikus meccsen a mieink 19-13-as vereséget szenvedtek Nyíregyházán. Az együttes sem azelőtt, sem azután még pontot sem veszített és jelenleg nyolc pont az előnye aktuális ellenfelével szemben.

Az Invictus kimondott célja volt a feljutás a bajnoki rajtnál, ezt a számításukat húzták keresztbe a debreceniek. Közvetlen riválisunk eddig 18 győzelem és egy döntetlen mellett háromszor szenvedett vereséget, így négy bajnokival a vége előtt még van esélye behozni a hátrányt, de ehhez valljuk be, kisebb fajta csodára lenne szüksége. Főleg, mert a DVSE célja, hogy visszavágjon a november végén elszenvedett vereségért.

(Kádár Kálmán együttese akár már szombaton bajnok lehet)

“Egy igazi rangadó előtt állunk, nem is kérdés. Az Invictus a legnagyobb riválisunk és az egyetlen csapat, amelytől kikaptunk idén, ezt pedig most egy idegenbeli győzelemmel szeretnénk feledtetni. Nagyon készülünk rájuk, hiszen tudjuk, ha szombaton nyerünk, akkor három meccsel a vége előtt behúzhatjuk a bajnokságot és megszerezhetjük a bajnoki címet.” – nyilatkozta a mérkőzés előtt Kádár Kálmán, a DVSE-Master Good vezetőedzője.

A tét tehát nem kicsi, de bízzunk benne, hogy csapatunk egy bravúros győzelemmel felejthetetlenné teszi a debreceni szurkolók számára április első hétvégéjét. Arról nem is beszélve, hogy a bajnoki címmel OB1-es tagság is jár…

A találkozót szombaton délután egy órától játsszák az Újszilvási uszodában.

Hajrá DVSE!