Újabb komoly ellenfél vár a DVSE-Master Good csapatára a Férfi Vízilabda OB1/B-ben. Kádár Kálmán együttese a negyedik helyen tanyázó Ceglédet fogadja a bajnokság 16. játéknapján.

A felek legutóbb Cegléden találkoztak a harmadik fordulóban, akkor a mieink 11-9-es győzelmet arattak egy kifejezetten izgalmas összecsapáson. Ellenfelünk egyébként is egy masszív együttesnek számít a másodosztályban, több olyan játékossal a keretben – elég csak Czigány Károlyra, vagy a Debrecenben is megfordult Pataki Gergelyre gondolni – akik korábban az OB1-ben is letették a névjegyüket.

A Sűrű Dezső vezette csapat jól kezdte az idei évet: az első tavaszi játéknapon 11-3-ra győzték le az AVUS Szombathelyet, legutóbb pedig egy gólzáporos meccsen 16-11-re nyertek az Oázis otthonában.

(Kádár Kálmán csapatának ismét fel van adva a lecke. Fotó: Nagy Anita)

Az évindítás szerencsére a debrecenieknek is jól sikerült. Macsi Patrikék 11-9-es diadalt arattak Egerben az Eszterházy ellen, majd 11-2-re lépték le a VIWA OSC-t és továbbra is őrzik a listavezető pozíciójukat az OB1/B-ben.

Egy nagyon erős, rutinos, kellemetlen ellenfél vár ránk, amely rendkívül jól szerepelt az őszi szezonban. Az első körben épp, hogy nyerni tudtunk ellenük idegenben, remélem, ez most hétvégén megismétlődik majd és újabb értékes három pontot szerzünk a Cegléd ellen. Bízom benne, hogy ezúttal is sokan kísérnek majd el minket Nyíregyházára és buzdítják a csapatot, hiszen az mindig nagyon sokat jelent nekünk.” – nyilatkozta a találkozó előtt Kádár Kálmán vezetőedző.

A DVSE-Master Good – Ceglédi VSE bajnokit szombaton délelőtt 11 órától játsszák átmeneti otthonunkban, a Nyíregyházi Sportuszodában.

Mindent bele Srácok!