Zsinórban nyolcadik győzelmét aratta a hétvégén a DVSE-Master Good az OB1/B-ben. Az együttes ezúttal Székesfehérváron aratott 11 gólos győzelmet és továbbra is hibátlan mérleggel vezeti a bajnokságot.

A Fehérvár elleni mérkőzés előtt Kádár Kálmán, a debreceniek vezetőedzője hangsúlyozta, hogy habár a hétközi OSC elleni Magyar Kupa találkozók rengeteg energiát vettek ki csapatából, ettől függetlenül a győzelem reményében indulnak útnak a Dunántúlra.

Szerencsére a korai kezdés sem zavarta meg a mieinket és négy és fél perc után már 5-0-ra vezettek, ráadásul mindegyik találat akcióból született. Macsi Patrik és Somorjai Sebestyén 2-2, Tőzsér Dávid pedig egy gólt szerzett. (2-5)

A második negyedben kevésbé potyogtak a gólok. A hazaiak lőtték az elsőt, melyre Tőzsér Dávid, majd Somorjai Sebestyén válaszolt. A félidőben 7-3-ra vezetett a DVSE.

(Tőzsér Dávid volt az egyik olyan DVSE játékos, aki négyszer volt eredményes)

Térfélcsere után ismét beindult a debreceni henger. Kádár Kálmán együttese nyolc perc alatt hatszor volt eredményes, mellyel el is döntötte a lényegi kérdéseket. (4-13)

Az egy sima-egy fordított elvét követve, a felek a záró felvonásban ismét csínján bántak a gólszerzéssel. A vendégek gyorsan lőttek hármat Macsi Patrik és Rácz Máté révén. Az utolsó szó a vendégeké volt, de összességében egy percig nem forgott veszélyben a vendégek nyolcadik bajnoki győzelme. Fehérvár – DVSE 5-16.

Férfi Vízilabda OB1/B, 8. forduló

Fehérvár VS – DVSE-Master Good 5-16 (2-5, 1-2, 1-6, 1-3)

Gólszerzők: Varga M.2, Hajós 2, Szilvasán ill. Somorjai 4, Macsi P. 4, Tőzsér 4, Rózsa, Rácz M., Szőke, Pataki

Az együttes a következő fordulóban a sereghajtó Oázis otthonába látogat.

Hajrá DVSE!